Astrologie Vedica

Horoscop -Previziuni astrale 2017 in functie de Ascendent

horoscopPentru a afla ce Ascendent aveti in sistem Vedic, clik aici ... sau poti reduce 24 de grade din ascendentul occidental si vei afla Ascendentul tau in sistem vedic.
Mai jos aveti o sumara descriere a influentelor astrale pentru fiecare Ascendent Vedic pentru anul 2017.

Ascendentul, reprezinta “poarta energetica astrala” prin care sufletul a luat primul contact cu zona terestra unde s-a nascut, si este identica cu constelatia zodiacala care se afla pe directia Est in momentul nasterii.
Aici, reamintesc ca Astrologia Vedica foloseste un alt tip de zodiac si cel mai adesea Ascendentul calculat de Astrologia Vedica nu corespunde cu cel calculat prin sistemul clasic occidental.

Obs. Informatiile pot fi aplicate si celor care au luna sau soarele in aceste semne zodiacale cu mentiunea ca previziunile devin mult mai apropiate de realitate daca se foloseste totusi Ascendentul ca semn zodiacal pentru predictii.

 

Berbec (Mesha) berbec

Anul 2017 este un an mai bun dpdv astral mai ales in domeniul profesional, cu atentionarea ca, in perioada  21.06 – 26.10.2017, planeta Saturn revine in casa a8a reactivand o serie de blocaje care au tot aparut in ultimii 2 si jumatate. Succesul va veni usor, cu  ceva probleme, dar la care veti reusi sa gasiti totusi  solutii gratie influentei pozitive a planetei Jupiter incepand din luna  septembrie 2017.Aceasta influenta pozitiva din toamna lui 2017 este foarte favorabila pentru cei care doresc sa isi intemeieze o familie, pentru cei ce isi doresc sa evolueze spiritual, sa studieze sau sa calatoreasca.
Pe partea de afaceri, rezultatele vor fi mixte, dar spre sfarsitul anului veti constata ca 2017 a fost mai bun decat anul trecut la toate capitolele.

Taur (Vrishabha) taur

Anul 2017 furnizeaza un mixt energetic in area profesionala si financiara.
In prima parte a anului, mai exact pana in jurul datei de 21.06.2017, succesul poate veni mai ales prin munca sustinuta si dezvoltarea creativitatii.
Atentie la stress excesiv care poate crea tensiune pe zona capului. O metoda de meditatie/ rugaciune sau lecturi placute pot fi un remediu pentru detensionare.

Gemeni (Mithuna)gemeni

In 2017 area profesionala poate deveni chiar multumitoare daca depuneti ceva mai mult efort mai ales in prima jumatate a anului. Cu mare atentie pot fi chiar facute si o serie de achizitii pana in luna iunie cu luarea in calcul a tuturor factorilor de risc.
In masura in care gasiti o de metoda de relaxare mentala prin care sa obtineti o mai mare claritate a mintii, anul 2017 poate deveni multumitor.
Evitati situatiile care va pot pune in stari de confuzii mentale, cereti sa fiti inspirati si faceti exercitii de dezvoltare a intuitiei.
Atentie la sanatate pe zona pieptului (inima, sistem respirator) si zona genitala.
A2a parte a anului poate fi mult mai buna in masura in care reusiti sa mai scapati de griji inutile.

back to top

Rac (Kartaka)rac

Incepand cu luna  septembrie influentele devin pozitive in special in area profesionala.
In acest an acordati timp si atentie membrilor familiei in care v-ati nascut si chiar partenerului de viata acolo unde este cazul mai ales in perioada 21.06 -26.10.2017.
Acesta este un an in care trebuie  sa deveniti mai puternic/puternica. Faceti miscare, abordati o dieta mai sanatoasa decat in mod obisnuit pentru a contracara energiile care devin mai slabe pe zona gatului, pieptului (inclusiv sistem respirator) si zona genitala.

Leu (Simha)leu

Nodul nord lunar in semnul leului ramane destul de problematic, insa, in cea de-a doua parte a anului situatia se imbunatateste.
Pe plan profesional rezultatele vor fi mixte. Daca aveti o afacere  lucrurile se vor dezvolta cu foarte multa munca, rabdare si vigilenta in perioadele de blocaj.
Rabdarea si intelegerea este esentiala in relatia cu partenerul de viata.Evitati cheltuieli inutile si acordati timp membrilor familiei in care v-ati nascut.Dupa luna septembrie influentele astrale devin mai blande.
Rahu pe ascendent poate crea depresii, stress si perturbari de somn. Atentie la intreaga zona a capului si gatului ( tiroida).

Fecioara (Kanya)fecioara

In prima parte a anului oscilati intre doua tipuri de energii: unele expansive, joviale, care va ajuta sa fiti mai creativ, sa evoluati, sa va indragostiti, sa va intemeiati o familie acolo unde este cazul, deci pe general influente foarte bune, dar pe de  alta parte influenta planetei Saturn  vine cu o energie mai rece, distanta, realista care vrea ca toate ofertele facute de Jupiter sa fie obtinute prin munca pentru a fi meritate. Din toata aceasta lupta interioara, cei care au ascendentul ( luna sau soarele) in acest semn zodiacal vor avea oricum de castigat deoarece lectiile de viata furnizate de cele doua planete sunt lectii care fac parte din categoria celor care nu vor fi uitate/neglijate.
Partea a2a a anului vine cu influente pozitive in area profesionala si financiara.

back to top

Balanta (Tula) balanta

Prima parte a anului furnizeaza astral un gen de energii mixte ce pot destabiliza usor starea de sanatate.Perioada impune mai multa atentie acordata copiilor acolo unde este cazul. Pentru cei aflati in cautarea/ asteptarea unui partener/partenera, partea a2a a anului poate aduce surprize placute.
In plus, tranzitul nodului lunar nord din luna august vine cu schimbari in area profesionala ce poate aduce in unele cazuri un somaj prelungit, in alte cazuri poate aduce o profesie intr-o tara straina, sau contact cu firme/companii  din alta regiune decat cea in care ne-am nascut.

Scorpion (Vrishchika)scorpion

Pentru cei cu Ascendentul (luna sau soarele) in scorpion, anul 2017 furnizeaza cam aceleasi tipuri de provocari cu care v-ati confruntat in ultimii 2 ani si jumatate. Desi, incepand cu luna ianuarie pana la mijlocul lunii  iunie puteti simti o usoara relaxare dat de faptul ca planeta Saturn iese din semnul scorpionului, din luna iunie pana in octombrie aceasta planeta revine cu aceeasi serie de lectii  legate de partea de comunicare, parteneriat si mai ales influenta sa va fi resimtita pe partea profesionala.

Sagetator (Dhanus)sagetator

Incepand cu ianuarie 2017 planeta Saturn intra in tranzit in semnul sagetatorului pentru urmatorii 3 ani de zile cu o pauza din 21.06.2017- 26.10.2017 cand revine in scorpion. Acesta va fi un timp cand aceasta planeta furnizeaza lectii de viata legate de munca, disciplina, responsabilitate, seriozitate si ancorare  concreta in realitate. Daca aceste lectii de viata vor fi insusite corect, urmatorii  3 ani pot fi chiar multumitori.
Prima perioada a anului poate aduce chiar oportunitati in domeniul profesional, iar unii se pot gandi chiar sa isi deschida propria afacere.
Partea a2a a anului poate sa favorizeze castiguri financiare prin asociere cu prieteni sau frati/surori mai mari.

back to top

Capricorn (Makara) capricorn

Pentru acest semn zodiacal exista in continuare o intensa dorinta de evolutie si intelegere profunda a tainelor vietii, unii vor alege sa faca acest lucru prin studiu, altii vor fi atrasi sa calatoreasca si sa viziteze locuri cu mare incarcatura spirituala. Pentru cei care vor alege varianta calatoriilor doar in scop distractiv, trebuie sa fie mai atenti, deoarece uneori cheltuielile pot depasi bugetul personal.
Anul poate fi mai bun pentru cei care nu neglijeaza partea de evolutie avand planeta Jupiter pana in 12 septembrie pe casa a9a  a progresului, sansei si evolutiei spirituale.
Partea a2a a anului aduce influente pozitive pe partea profesionala si financiara.

Varsator (Kumbha) varsator

Planeta Saturn guvernatorul ascendentului in perioada iunie – octombrie in tranzit prin casa profesiei indica succes incet dar sigur pe partea profesionala.
Poate fi vorba de o promovare sau schimbare de cariera dar care poate consolida pozitia in sfera profesionala.
Deasemenea, planeta Jupiter in tranzit in casa a9a plus Saturn in casa banilor sunt influente excelente pentru progres financiar.
Nodurile lunare Ketu/Rahu  pe axa 1-7 pot insa perturba relatia cu partenerul de viata – segment in care ar fi necesar sa investiti ceva mai multa atentie, desi acelasi tranzit nu  ofera prea multa energie fizica si psihica pana in luna august.
Incepand cu luna septembrie imbunatatirile vor fi consistente pe toate aspectele vietii, aspecte pozitive care vor continua sa se pastreze si in anul 2018.

Pesti (Meena)pesti

Influente astrale frumoase  pentru cei cu ascendentul  in pesti. De mare parte din aceste influente se vor bucura si cei care au luna sau soarele in acest semn zodiacal ( sistem sideral).
Cu Jupiter in casa a7a pana in toamna, progresul  poate fi cunoscut pe segmentul afacerilor acolo unde este cazul, finante si comunicare.
Pentru cei aflati intr-o relatie sau vor sa isi intemeieze o familie, acesta poate fi cel mai bun moment. Profitati de aceste influente astrale minunate care se mai reduc  incepand din toamna.
Saturn in Scorpion din iunie pana in octombrie va crea conditii pentru intarirea credintei sau poate trezi starea de recunostinta pentru tot ceea ce este bun in viata dvs.

back to top

 

 


© 2024 - all rights reserved