Astrologie Vedica

Predictii saptamana 22 - 28 decembrie 2008

Marte conjunct cu Mercur si Soare.
Aceste trei planete sunt conjuncte pe parcursul acestei saptamani in zodia sagetatorului.
In aceste conditii energia combativitatii, ambitiei si mintii rationale se va combina cu energia zodiei sagetatorului. Rezultatul acestei combinatii va fi o energie dinamica care predispune in a ne impune punctul de vedere. Aceasta situatie va cere mai multa cumpatare in comunicare si in modul in care dorim sa comunicam celorlalti o idee sau un punct de vedere personal.
Planeta Jupiter este conjuncta cu Venus in Capricorn in aceasta saptamana pana duminica 28.12.2008 cand Venus isi va muta domiciliul in varsator. Ambele planete sunt responsabile de situatia noastra financiara la modul general. Situate in semnul capricornului aceasta indica prudenta in cheltuieli sau cheltuieli doar pentru strictul necesar pentru aceste sarbatori.

 

Predictii saptamana 15 - 21 decembrie 2008

Vineri 19 decembrie planeta Marte trece din zodia scorpionului in semnul sagetatorului pentru 6 saptamani. Rezultatul va fi unul dinamic cu tendinte spre agresivitate verbala in confruntari de orice natura, gen media sau situatii ce apar in viata personala.
Conjunctia Marte + Mercur predispune incepand cu ziua de vineri in luarea unor decizii rapide dar care pot sa fie gresite datorita acestei tendinte astrale care predispun mai mult spre graba.
Mai multa atentie se cere in zilele de joi si vineri cand reactia planetei Marte aflata la limita dintre cele 2 semne zodiacale poate fi imprevizibila.
Deasemenea este recomandat ca pana pe data de 27 decembrie cat dureaza aceasta conjunctie Marte + Mercur sa ne straduim sa pastram o stare de pace a mintii specifica sarbatorilor avand o atitudine mai detasata fata de stirile si disputele din media care vor fi din abundenta in aceasta perioada si care pot aduce o stare de stress in plus la nivel mental.

 

Predictii saptamana 8 - 14 decembrie 2008

Jupiter intra in Capricorn, Mercur in Sagetator, vineri Luna plina.
Luni 8 decembrie, planeta Mercur paraseste semnul scorpionului pentru a intra in sagetator. Mercur planeta informarii si comunicarii situat in semnul optimistic al sagetatorului ne va aduce acea doza de optimism sau mai bine spus vom primi informatii care sa ne faca sa gandim ca acolo in viata fiecaruia unde a existat in ultima perioada un anumit gen de stress acum acolo apare o noua speranta sau chiar pot fi rezolvate anumite probleme in aceasta saptamana prin schimbarea modului de a gandi intr-unul pozitiv si optimist.
Pe data de 9 decembrie Jupiter intra in tranzit in capricorn pe parcursul unui an de zile. Jupiter este o planeta a prosperitatii iar capricornul este un semn al muncii - in aceasta situatie optimismul lui Jupiter se va confrunta pe parcursul unui an de zile cu pragmatismul capricornului - un semn zodiacal foarte practic si realist.
Pe parcursul acestei saptamani ii va tine companie planeta Venus si Rahu care erau deja in capricorn.Aceasta conjunctie are loc pe casa a8a in harta astrologica a Romaniei si in consecinta vom avea o saptamana ce predispune in continuare spre secretosenie excesiva cu tentative ale mass mediei de a afla secrete din culisele puterii dar fara prea mare succes. In plus sfarsitul de saptamana incepe cu Luna plina in ziua de vineri.
In concluzie zilele de luni, marti si vineri nu sunt favorabile pentru a incepe actiuni importante iar pe parcursul acestei saptamani mare parte dintre noi vom simti ca ceva se schimba in viata noastra sau ca ceva s-a terminat iar aceasta schimbare tine in principal de casa in care se muta Jupiter in harta dvs natala respectiv zodia capricornului.

 

Predictii saptamana 1 - 7 decembrie 2008

In aceasta saptamana Venus intra in capricorn unde va ramane pana pe data de 28 decembrie 2008. Din data de 9 decembrie Venus va fi conjuncta din nou cu planeta Jupiter care isi pregateste in aceste zile intrarea in semnul capricornului. Aceasta nu este cea mai confortabila pozitie pentru Jupiter deoarece in capricorn este semnul sau de debilitare ceea ce indica faptul ca pe parcursul anului 2009 aceasta planeta nu va functiona la intreaga sa capacitate. In plus Venus reprezinta banii iar conjunctia cu Jupiter si Rahu anunta probleme financiare care se acutizeaza dar in acelasi timp semnul capricornului ne va face mai realisti vis vi de aceasta criza si va ajuta la gasirea unor modalitati mai solide pentru depasirea acesteia.
Pentru aceasta saptamana avem in continuare planetele Marte, Mercur si Soarele conjuncte in scorpion anuntand pentru aceasta saptamana discutii in zona politicului plus aranjamente si discutii secrete care se fac pentru distributia puterii.
La capitolul sanatate aceasta conjunctie poate crea probleme persoanelor cu probleme cardiace care trebuie sa isi acorde mai multa atentie.

 

Predictii saptamana 24 - 30 noiembrie 2008

Saptamana 24 noiembrie - 30 noiembrie, se va remarca in special prin conjunctia din data de 27 noiembrie a 4 planete in scorpion, planetele Marte, Mercur, Soarele si Luna. Deoarece Marte este in propriul semn zodiacal, energia acestei planete va dinamiza si provoca discutii foarte aprinse pro si contra, va amplifica dorinta de putere folosind actiuni de obtinere a puterii prin mijloace ascunse (conjunctia acestor planete are loc in scorpion).
In harta astrologica a Romaniei aceasta conjunctie are loc in casa a6a, o casa a obstacolelor si conflictelor si in consecinta ne asteptam sa avem o saptamana destul de agitata in special pe partea de media.
Ziua de 27 noiembrie in special este o zi in care se forteaza nota in luarea unor decizii secrete ce necesita o doza foarte mare de curaj, decizii care au loc in special pe partea financiara. Este o saptamana in care au loc actiuni ce au ca rezultat ceva de genul "ni se pregateste ceva" de care vom afla in lunile urmatoare.

 

Predictii saptamana 17 - 23 noiembrie 2008

In aceasta saptamana Soarele, planeta vointei si ambitiei se combina cu energia actiunii si agresiunii a planetei Marte iar din data de 19 noiembrie Mercur planeta comunicarii intra in scorpion timp de 3 saptamani. Deci saptamana va manifesta puternic energiile planetelor Marte, Soare si Mercur. Deci ne astepatam sa avem o saptamana dinamica si plina de actiune in care multi dintre noi vom fi pusi in situatia de a ne exercita autoritatea sau din contra putem deveni "victima" exercitarii in exces a autoritatii altora. In plus semnul scorpionului ne vorbeste de actiuni secrete, situatii de criza, investigatii si decizii luate rapid.
In harta Romaniei conjunctia acestor 3 planete are loc in casa a6a a conflictelor, obstacolelor si accidentelor favorizand producerea acestora.
La modul pozitiv saptamana este buna pentru cei care desfasoara munca in sprijinul si folosul semenilor.
Pe de alta parte opozitia Uranus - Saturn continua predispunand spre instabilitate ce poate fi dinamizata in special in zilele de miercuri, joi si vineri.

 

Predictii saptamana 10 - 16 noiembrie 2008

Venus si Jupiter sunt impreauna acum in sagetator pana in data de 2 decembrie. Ambele planete au un rol de ghidare, orientare spre o directie corecta. Situate in semnul sagetatorului amplifica dorinta de a face dreptate si de a corecta ceea ce a fost judecat incorent. In plus Marte in scorpion determina trecerea la actiune concreta pentru obtinerea unor drepturi care se cuvin.
Printre altele Jupiter reprezinta profesorii iar Venus reprezinta banii, combinat cu prezenta lui Marte in casa proprie favorizeaza actiunile sindicale organizate de profesori in aceasta samptamana.
Desi saptamana predispune la actiune, ziua de 12 noiembrie, ziua de luna plina nu este recomandata pentru inceperea unor actiuni importante.

 

Predictii saptamana 3 - 9 noiembrie 2008

Saptamana 3 - 9 noiembrie este o saptamana cu schimbari de pozitie pe harta cerului a 2 planete. In ziua de 7 noiembrie planeta Marte intra in Scorpion iar planeta Venus intra in Sagetator. Dar pana la aceasta data Marte ramane conjunct cu planeta Mercur pozitie ce predispune spre o stare de tensiune la nivel mental si la nivel de comunicare cu schimburi de replici care pot scapa de sub control.
Ziua de 4 Noiembrie poate fi o zi mai spectaculoasa deoarece planeta Uranus este in opozitie perfecta cu planeta Saturn culminand in zilele de 7 si 8 noiembrie prin conjunctia Luni cu planeta Uranus retrograd in opozitie cu Saturn. Aceasta pozitie predispune in continuare la miscari sindicale in pofida recomadarilor primite ca aceste miscari sa nu aiba loc pe parcursul lunii noiembrie.

 

Predictii pentru saptamana 27 Octombrie - 2 Noiembrie 2008

Mercur intra in Balanta vineri 31 octombrie; planeta comunicarii si logicii va fi conjuncta cu planeta Marte timp de o saptamana pana cand Marte va intra in scorpion pe data de 7 noiembrie. In aceasta combinatie caracteristicile celor doua planete vor fi amplificate gen, comunicare agresiva si actiuni facute sub influenta impulsului de moment.
Se va discuta mult si la modul agresiv in acest sfarsit de luna, despre bani si lipsa banilor dar fara a se gasi solutii in aceasta saptamana.
In continuare opozitia Saturn - Uranus retrograd se apropie de maximul sau zdruncinand stabilitatea organelor de conducere la orice nivel; se pastreaza asa cum am spus si saptamana trecuta posibilitatea amplificarii miscarilor sindicale care pot crea o adevarata criza in jurul datei de 3, 4, 5 noiembrie.

 

Predictii pentru saptamana 19 - 25 Octombrie 2008

Pentru saptamana 19- 25 Octombrie planetele Marte si Venus sunt in tranzit una in semnul zodiacal al celeilalte, Marte in balanta si Venus in scorpion.Aceasta sustinere reciproca va dura pana pe data de 7 Noiembrie. In aceasta situatie intre cele doua planete se stabileste o puternica relatie de prietenie la modul in care cele doua planete isi vor completa una alteia munca. Marte este o planeta a actiunii iar Venus este o planeta a finantelor. Deci in continuare pe parcursul acestei saptamani va fi multa actiune in sectorul financiar. Planeta Marte va incerca sa echilibreze balanta financiara a planetei Venus dar pozitia planetei Venus in scorpion ne vorbeste despre o serie de secrete ce nu vor fi prezentate publicului larg.
O alta zona care va fi favorizata de aceasta pozitie este zona artisticului deoarece pozitia acestor doua planete favorizeaza organizarea de evenimente ce tin de domeniul artei.
Intre timp planeta Saturn si Uranus sunt aproape in opozitie. Aceste doua planete sunt cumva inamice una alteia; Uranus este o planeta a schimbarilor bruste situatie care va face ca "stabilitatea" planetei Saturn sa fie incercata. In plus Saturn este plasata in tranzit in zodia leului - semnul zodiacal al conducatorilor, al guvernului iar Uranus in varsator este indicatorul unei revolutii pentru o sociatate mai buna. Nu vom avea o revolutie dar vor continua proteste impotriva organelor guvernametale si chiar o serie de evenimente surpriza. Influenta acestei opozitii isi va face simtita actiunea pana in primavara anului 2009.

Nota: Opozitia Uranus - Saturn va afecta in special persoanele care au ascendentul in sistem vedic in Leu si Varsator la capitolul partener de viata sau parteneri de afaceri.

(In astrologia occidentala aceasta corespunde ascendentului situat in segmentul 0 - 23 grade in Fecioara sau 0 -23 grade ascendent Capricorn).
Secundar vor fi afectati cei nascuti in perioada 17 august - 16 septembrie si 13 februarie - 13 martie.

 


© 2019 - all rights reserved