Astrologie Vedica

soarelePreviziuni astrologice 2015
(1 Ianuarie 2015 – 15 Iulie 2015)

Inceputul anului 2015 este o continuitate a influentelor astrale ale anului 2014 fara schimbari majore in miscarea planetelor.
O schimbare de pozitie importanta se va produce in luna iulie cand planeta Jupiter isi va continua miscarea prin zodia leului (conform sistemului sideral). Datorita faptului ca Jupiter se va afla in zona sa de confort in prima jumatate a anului, putem sa ne bazam pe influenta sa pozitiva, ... si ca se vor gasi solutii la evenimentele negative care s-ar putea produce in perioada 11.02.2015 - 23.03.2015 cand planeta Marte va fi conjuncta cu Ketu ceea ce poate amplifica starea de agresivitate.
Analizand la modul general, prima parte a anului este sub influenta unor energii mixte, pozitive din partea Jupiteriana si cele problematice ce pot fi create de echipa Uranus, Ketu ce indica timpul unor plati karmice.
Partea pozitiva a anului (prima jumatate) favorizeaza prosperitatea si aparitia unor noi idei de redresare financiara individuala si globala. De fapt, este pentru prima data de la inceputul crizei financiare cand avem o influenta astrala atat de favorabila iar aceasta tendinta a inceput din vara trecuta si se diminueaza considerabil de la jumatatea lunii, iulie 2015. De aceea, trebuie sa fim atenti la noile idei si oportunitati care apar in aceasta perioada si sa avem curajul sa le punem in practica. De un real folos ar fi si cunoasterea unor elemente din astrograma personala pentru a sti care segment al vietii personale poate prospera in acest timp.
(Aici trebuie mentionat ca acest gen de conjunctura astrala se produce odata la 12 ani.) Bunastarea pe care o aduce Jupiter poate fi si o “buna-stare” interioara deoarece vibratia energetica este una superioara ce favorizeaza evolutia spirituala.
Fiind o conjunctura de evolutie colectiva, putem asista chiar la evenimente ce vor crea socuri in mentalul si constiinta colectiva.
Un alt segment favorizat va fi cercetarea, cercetarea in domeniul sanatatii, psihologiei, astrologiei, ezoterismului numerologiei si orice alt domeniu care implica lucrul cu psihicul uman. Este un an al transformarii individuale si colective, fie prin vointa proprie, fie prin suferinta, un an cand cei ce isi propun, pot castiga lupta cu diverse vicii iar unii pot castiga chiar lupta cu boli foarte grave. Este o perioada in care intuitia va juca un rol foarte important in gasirea solutiilor pentru orice gen de probleme.
Anul 2015 este un an mai bun decat 2014, mai ales in prima parte cand sectorul economic si financiar ar trebui sa cunoasca cresteri. Este o perioada in care banii vin si pleaca, insa fara posibilitati de a economisi prea mult.

Partea negativa a anului tine de neprevazut, surprize si socuri mai mult decat in mod obisnuit, Activarea partii intunecate a zodiilor scorpion si pesti predispun spre conspiratii, lupta pentru putere, spionaj, razbunari si terorism, elemente care vor solicita peste masura serviciile secrete ale mai multor tari pe tot parcursul acestui an.

In astrograma Romaniei (05.02.1859), planeta Jupiter este in tranzit prin casa a2a a banilor pana in data de 13 iulie ceea ce indica influente pozitive pe sectorul financiar.
Elementele surpriza pot sa apara din partea nodurilor lunare ce predispun spre cutremure de pamant si “cutremure” in politica, dar cu acestea din urma suntem destul de obisnuiti. Un element interesant de urmarit va fi si evolutia din sistemul  romanesc de sanatate unde un Saturn in tranzit prin casa a6a a sanatatii cauta sa curete raul din acest sector si sa gaseasca noi solutii. Saturn in aceasta pozitie urmareste sa creasca gradul de responsabilitate a personalului sanitar si in acelasi timp ne creste si noua gradul de responsabilitate pentru propria sanatate.
Perioade sensibile ce pot deveni complicate vor fi intre 11.02 si 23.03 cand planeta Marte va fi conjuncta cu Uranus si Ketu.

 


© 2024 - all rights reserved