Astrologie Vedica

Astrograma Albert Einstein
14 martie 1879, Ulm, ora 11.30 a.m.

Am ales ca exemplu astrograma lui Albert Einstein pentru a prezenta modul cum arata o astrograma in sistem vedic. Trebuie sa mentionez ca toate exemplele din acest site vor fi prezentate dupa modelul astrologic din Sudul Indiei. Acest model lucreaza pe principiul caselor egale, fiecare casa se intinde pe lungimea a 30 de grade. Zodiile au pozitii fixe in acest sistem iar casele astrologice se muta in functie de zodia in care se afla ascendentul.

Albert Einstein, data nasterii 14.03.1879, ora nasterii 11.30 am, locul nasterii Ulm, Baden-Württemberg, Germania.

Ascendentul pentru aceasta harta astrologica este in Gemeni. Nativii cu ascendentul in Gemeni sunt inteligenti, au aptitudini pentru matematica si in general ii caracterizeaza o curiozitate extraordinara.Pot deveni buni cercetatori sau pot lucra in orice domeniu care necesita o munca de natura intelectuala.

Pozitia planetelor in harta natala

Astrograma Albert Einstein, Exemplu Chart lui Albert Einstein in Astrologie VedicaNativul cu Ketu in casa a2a poate avea probleme cu educatia si asa cum se stie Einstein a fost considerat un copil problema si a reprezentat chiar un motiv de ingrijorare pentru parinti ca ar putea vreodata sa isi termine studiile.

Casa a2a reprezinta vorbirea deasemenea, iar Einstein a avut o reala problema in copilarie la capitolul comunicare verbala. Ketu este o planeta karmica iar aceasta problema de comunicare a fost un puternic blocaj avand in vedere ca Luna guvernatoarea casei a2a este plasata in casa a6a a bolilor.

Prezenta Lunii in casa a6a in scorpion vorbeste despre o persoana preocupata de studiul si intelegerea elementelor ascunse, misterioase. In plus planeta Marte guvernatorul scorpionului este exaltata in casa a8a deasemenea o casa a misterelor si a lucrurilor greu de patruns. Ajungand la casa a8a observam ca planeta Saturn guvernatorul zodiei capricorn si a casei a8a in aceasta harta este situat in casa a10a a profesiei. Deci putem spune inca din acest punct al examinarii acestei harti astrologice ca acest nativ va avea o profesie care are legatura cu studiul unor elemente misterioase si greu de patruns in mod obisnuit.In casa a10a Saturn este conjunct cu alte 3 planete:planeta Venus, Soarele si Mercur.

Venus reprezinta matematica iar conjunctia Soare - Mercur indica o inteligenta sclipitoare de geniu. Un alt element impresionant pentru aceasta harta este pozitia planetei Jupiter guvernatorul casei a10a in casa a9a, casa credintei si a legaturii cu divinitatea. Aceasta pozitie a planetei Jupiter ne vorbeste despre rolul care l-a avut profesia acestei persoane in trezirea sa spirituala.

Ca si curiozitate pot spune ca aceasta harta natala a produs si inca mai produce fascinatie in randul astrologilor in dorinta noastra de a descoperi si intelege ce mecanisme cosmice au structurat aceasta minte geniala.

 


© 2019 - all rights reserved