Astrologie Vedica

Astrograma Angelina JolieAstrograma Angelina Jolie
4 iunie 1975, Los Angeles, ora 9.09 a.m.

Ascendentul in aceasta harta este in Rac iar planeta Venus este plasata in ascendent indicand sensibilitate si o prezenta fizica placuta, venusiana.

Un aspect interesant la aceasta harta este prezenta planetei Venus in ascendent in harta natala cat si in cateva astrograme divizionale.Spre exemplu, in astrograma divizionala D9 sau astrograma sufletului cum mai este numita uneori, Venus este plasata in ascendent iar in astrograma divizionala D10 - astrograma profesiei, Venus deasemenea este plasata in ascendent.

Planeta Venus fiind cea mai puternica planeta pentru aceasta harta indica faptul ca Angelina Jolie este o fiinta preponderent sub aceasta
influenta conferindu-i mult charm, frumusete si talent artistic.
Jolie_D-9In casa a5a - casa astrologica a copiilor avem o planeta karmica - Rahu -element ce indica datorii karmice la acest capitol (vezi copii adoptati).

In plus, planeta Marte guvernatorul casei a5a este conjuncta cu Jupiter si Luna in casa a9a indicand chiar un numar mai mare de copii.
Conjunctia acestor trei planete Marte, Jupiter si Luna in casa a9a formeaza o serie de "yogas astrologice" care aduc faima, succes si noroc persoanei in cauza.

Ele sunt pozitionate in pesti in aceeasi constelatie Revati, ceea ce ne indica o fiinta sensibila, foarte protectoare avand dorinta puternica de a alina si usura suferinta celorlalti (vezi implicarea ei in campaniile umanitare internationale).

Surpriza pe care o avem din analiza aceastei astrograme este una deoesebit de placuta descoperind ca Angelina Jolie chiar este o fiinta autentica inzestrata cu un spirit deschis spre a proteja si alina de exceptie.

Jolie_d-10

 

 

 

 

 

 

 

 


© 2019 - all rights reserved