Astrologie Vedica

Astrograma Michael Jackson
Jackson

Inainte de a incepe o analiza generala a acestei harti voi incerca sa motivez de ce am ajuns la concluzia ca ascendentul acestei harti este in Varsator.
In primul rand datorita faptului ca multe evenimente din viata lui Michael Jackson sunt verificate de acest ascendent iar in al 2 lea rand deoarece viata acestui artist s-a desfasurat mai mult la nivel emotional si artistic iar studiul astrogramei in astrologia vedica se realizeaza pornind si de la pozitia Lunii in harta.
Momentan pe internet circula mai multe variante ale orei sale de nastere motiv pentru care mare parte din cei care se ocupa cu astrologia sunt in asteptarea unei date oficiale deoarece rectificarea orei de nastere pentru aceasta harta este destul de dificila.
Ora 19.33 este o ora de nastere furnizata de un cunoscut astrolog vedic din America care ia facut astrograma personal lui Michael Jackson in anii '80.
mai mult ...


Astrograma Angelina JolieAstrograma Angelina Jolie
4 iunie 1975, Los Angeles, ora 9.09 a.m.

Ascendentul in aceasta harta este in Rac iar planeta Venus este plasata in ascendent indicand sensibilitate si o prezenta fizica placuta, venusiana.

Un aspect interesant la aceasta harta este prezenta planetei Venus in ascendent in harta natala cat si in cateva astrograme divizionale.Spre exemplu, in astrograma divizionala D9 sau astrograma sufletului cum mai este numita uneori, Venus este plasata in ascendent iar in astrograma divizionala D10 - astrograma profesiei, Venus deasemenea este plasata in ascendent. mai mult ...

 


Astrograma Albert Einstein
14 martie 1879, Ulm, ora 11.30 a.m.

Am ales ca exemplu astrograma lui Albert Einstein pentru a prezenta modul cum arata o astrograma in sistem vedic. Trebuie sa mentionez ca toate exemplele din acest site vor fi prezentate dupa modelul astrologic din Sudul Indiei. Acest model lucreaza pe principiul caselor egale, fiecare casa se intinde pe lungimea a 30 de grade. Zodiile au pozitii fixe in acest sistem iar casele astrologice se muta in functie de zodia in care se afla ascendentul.

Albert Einstein, data nasterii 14.03.1879, ora nasterii 11.30 am, locul nasterii Ulm, Baden-Württemberg, Germania.

Ascendentul pentru aceasta harta astrologica este in Gemeni. Nativii cu ascendentul in Gemeni sunt inteligenti, au aptitudini pentru matematica si in general ii caracterizeaza o curiozitate extraordinara.Pot deveni buni cercetatori sau pot lucra in orice domeniu care necesita o munca de natura intelectuala.

mai mult ...

 


© 2019 - all rights reserved