Astrologie Vedica

Astrograma Angelina JolieAstrograma Angelina Jolie
4 iunie 1975, Los Angeles, ora 9.09 a.m.

Ascendentul in aceasta harta este in Rac iar planeta Venus este plasata in ascendent indicand sensibilitate si o prezenta fizica placuta, venusiana.

Un aspect interesant la aceasta harta este prezenta planetei Venus in ascendent in harta natala cat si in cateva astrograme divizionale.Spre exemplu, in astrograma divizionala D9 sau astrograma sufletului cum mai este numita uneori, Venus este plasata in ascendent iar in astrograma divizionala D10 - astrograma profesiei, Venus deasemenea este plasata in ascendent. mai mult ...

 


Astrograma Albert Einstein
14 martie 1879, Ulm, ora 11.30 a.m.

Am ales ca exemplu astrograma lui Albert Einstein pentru a prezenta modul cum arata o astrograma in sistem vedic. Trebuie sa mentionez ca toate exemplele din acest site vor fi prezentate dupa modelul astrologic din Sudul Indiei. Acest model lucreaza pe principiul caselor egale, fiecare casa se intinde pe lungimea a 30 de grade. Zodiile au pozitii fixe in acest sistem iar casele astrologice se muta in functie de zodia in care se afla ascendentul.

Albert Einstein, data nasterii 14.03.1879, ora nasterii 11.30 am, locul nasterii Ulm, Baden-Württemberg, Germania.

Ascendentul pentru aceasta harta astrologica este in Gemeni. Nativii cu ascendentul in Gemeni sunt inteligenti, au aptitudini pentru matematica si in general ii caracterizeaza o curiozitate extraordinara.Pot deveni buni cercetatori sau pot lucra in orice domeniu care necesita o munca de natura intelectuala.

mai mult ...

 


copyright © 2008-2018 - all rights reserved