Astrologie Vedica

Marturii

Cea mai buna dovada a admiratiei mele pentru priceperea Magdei este ca i-am comandat pina acum trei harti astrologice Vedice. Fiecare dintre ele s-a dovedit a-mi fi deosebit de utila. Viziunea ei sprirituala asupra vietii si spiritului meu mi-a adus de-opotriva confirmari si inspiratie. Iar viziunile sale asupra relatiilor mele s-au dovedit precise si instructive.
As recomanda-o pe Magda Rusu oricui are preocupari serioase in ceea ce priveste descifrarea misterului nostru suprem - noi insine.

B. Veeder, Professor Emeritus, Chicago, Il. USA

 

Departe de casa, intr-o tara straina si intr-un mediu putin familiar, numai practica spirituala ma putea sustine. Trecind printr-un impas decizional am apelat la ajutorul Magdei Rusu recomandata de cea mai buna prietena a mea. Harta Astrologica Vedica pe care mi-a oferit-o a fost o adevarata HARTA (depotriva geografica si temporara) a "drumului" meu in Anglia, clara, precisa, concisa, cu amanunte subtile si dovedite ulterior ca fiind matematic exacte. Stiam ca urmau evenimente mari in viata mea, simteam ca aceasta calatorie este o calatorie mai ales spirituala, dar Magda Rusu mi-a dat confirmarea. Mai mult, mi-a dat linistea, rabdarea si placerea de a urma cu minutiozitate planurile mele interioare concordind minunat cu respiratia Universului ...

Ruxandra, medic, Anglia

 

Prima data am vazut-o pe Magda la un post de televiziune local si am fost impresionata de seriozitatea si claritatea cu care explica legatura dintre astrologie si viata noastra de zi cu zi. Am contactat-o la telefon si am rugat-o sa intocmeasca harta astrologia a copiilor mei, a sotului si a mea.
La inceput anumite lucruri nu mi se pareau credibile si nu am luat in consideratie recomandarile pe care le-am primit lucru pe care mai tarziu l-am regretat. De aceea sfatuiesc pe toti cei care beneficiaza de acest gen de consultatie astrologica sa ia in serios informatiile pe care le primesc pentru a nu trece printr-o serie de suferinte care pot fi evitate.

Corina, casnica, Romania

 

Cred ca cel mai important lucru pe care l-am observat la Magda este pasiunea sa pentru astrologie si dorinta sa sincera pentru adevar. Adesea ea va insista mai mult decat e necesar pentru a ajuta. Acesta este un motiv suficient pentru a avea incredere si a te lasa pe mainile ei ca astrolog.
Este o practicanta foarte bine instruita in domeniul astrologic pe care o recomand cu incredere.

K. Golestaneh, Medic Naturist, California, USA

 


© 2019 - all rights reserved