Astrologie Vedica

Previziuni astrologice 2019

Aproape in fiecare an exista o “ combinatie” astrologica realizata de miscarea planetelor pe cerul astral care domina ca energie si predispune spre producerea unor evenimente specifice. In anul 2019 aceasta combinatie este data de conjunctia Nodului Sud Ketu cu planeta Saturn. Ketu reprezinta spiritualitatea iar Saturn reprezinta perseverenta, ceea ce face ca in acest an mase largi de oameni sa treaca printr-o transformare profunda ceea ce va duce la evolutia lor spirituala. Aceasta transformare se poate produce prin constientizare sau prin suferinta deoarece Ketu si Saturn contin in energia lor si factorul negativ suferinta.

In astrograma Romaniei aceasta conjunctie are loc in casa a7a a care reprezinta parteneriatele iar aceasta inseamna ca partenerii Romaniei vor avea un an 2019 complicat situatie care va avea repercursiuni negative si asupra Romaniei. Aceasta conjunctie Saturn – Ketu va deveni activa si cu predispozitie spre producerea de evenimente negative complicate la nivel mondial si in Romania in perioada 7.05. 2019 – 22.06.2019 deoarece in aceasta perioada planeta Marte si Nodul Nord Rahu vor fi in opozitie cu Saturn si Ketu. Aceasta conjunctura contine si un grad ridicat deagresiune ceea ce predispune spre conflicte armate declansate de extremism. In plus in aceasta perioada Marte activeaza zodia fecioarei zodie de pamant ceea ce poate sensibiliza scoarta terestra.

Pe partea pozitiva, planeta Jupiter marele benefic aflat in scorpion pana in noiembrie 2019 va dinamiza zodiile de apa Rac si Pesti ceea ce indica o anumita maleabilitate a oamenilor in a se intelege si accepta unii pe altii chiar daca fac parte din religii diferite.
Deci, pe de o parte, exista o tendinta grea spre extremism dat de combinatia Saturn – Ketu iar pe de alta parte planeta Jupiter vine cu un usor ajutor spre armonizarea acestor tendinte ceea ce indica faptul ca mediatorii conflictelor vor avea un rol foarte important in 2019. Aceste tendinte sunt valabile atat la nivel global cat si la nivel individual.

La nivel individual 2019 este un an bun in special pentru cei nascuti in perioada 16.07-16.08 si 14.03-13.04 si pentru cei care au ascendentul in Rac sau Pesti (sistem sideral) desigur ca aici diferenta o face totusi harta personala.
Alte combinatii astrale cu potential spre producerea de evenimente sunt eclipsele de soare din 06.01, 2.07 si 26.12 iar pentru Romania in special, importante vor fi si perioadele in care planeta Mercur va fi retrograda 5.03 – 28.03, 07.07 -31.07 si 31.10 -20.11.

O zi cu potential benefic marit in anul 2019 va fi in data de 7 Mai, zi in care Soarele, Luna si planeta Venus vor fi exaltate aceasta fiind o zi in care putem initia proiecte cu potential ridicat de a avea succes.
In astrograma Romaniei, planeta Jupiter dinamizeaza casa a2a din rac care reprezinta casa banilor facuti prin eforturi proprii aspect care indica faptul ca in anul 2019 ajutorul extern poate fi destul de limitat. Acelasi Jupiter aspecteaza si zodia Pestilor care in harta Romaniei reprezinta guvernul ceea ce poate sa aduca o anumita doza de responsabilitate pe acest segment.

Previziuni zodii 2019
Obs. Aceste scurte previziuni pot fi folosite si pentru cei care isi cunosc ascendentul in sistem vedic

14.04 – 14.05 Berbec
Focusarea in 2019 va fi in principal pe partea financiara care poate fi cu suisuri si coborasuri. Pe plan profesional ati facut progrese in ultimul timp tendinta care se mentine si in acest an. La capitolul sanatate, atentie pe zona ficatului si zona pieptului.

15.05 – 14.06 Taur
Atentie in acest an pe zona profesionala care a cam avut de suferit in ultimul timp iar tendintele sunt cam aceleasi si in acest an. Aceste blocaje din zona profesionala atrag si fluctuatiile financiare in perioada urmatoare. Pe partea de sanatate, zona capului, gatului, partea superioara a pieptului si zona genitala pot deveni sensibile.

15.06 – 15.07 Gemeni
Planeta Saturn ramane pe tot parcursul anului 2019 in casa a7a care reprezinta casnicia si afacerile, deci atentie la aceste segmente si incercati sa nu va lasati influentati total de aceste tendinte care va tulbura relatia de cuplu. Partea financiara impreuna cu profesia pot cunoaste progrese daca lucrati intr-un domeniu in care efectuati servicii pentru ceilalti. Pe partea de sanatate acordati atentie zonei capului si zonei genitale.

16.07 - 16.08 Rac
La modul general anul 2019 este un an foarte bun pentru dvs . Este un an cu progres financiar si progres personal in special in sfera evolutiei spirituale. Pentru cei care isi doresc un copil, 2019 este un an benefic iar pentru cei tineri este o perioada in care Cupidon intra in actiune.
La capitolul sanatate atentie la zona abdominala si zona talpilor.

17.08 – 16.09 Leu
Anul 2019 este un an cu influente mixte, atentie in special insa pe partea financiara.
Conjunctia Saturn – Ketu incepand cu luna martie indica preocupari legate de copii ceea ce include si o doza considerabila de stress. In plus planeta Jupiter in casa a4a poate sa aduca o redecorare a casei dvs sau chiar achizitia unui nou imobil acolo unde este cazul.
Pe partea de sanatate atentie la zona picioarelor si zona inimii.

17.09 – 16.10 Fecioara
Anul 2019 poate aduce o schimbare in zona profesionala si posibila schimbare de domiciliu. Anul este bun si pe partea financiara iar pentru cei necasatoriti exista predispozitia spre intemeierea unei familii. Pe partea de sanatate pot sa apara usoare sensibilitati pe zona pieptului si zona abdominala.

17.10 – 15.11 Balanta
Anul 2019 este pentru dvs un an fara predispozitii astrale complicate, insa diferenta o face totusi influentele din harta natala. Este un an avantajos pentru cei care obtin venituri din joburi ce implica comunicarea si pentru cei care lucreaza in invatamant. Atentie totusi ca prea multa comunicare poate sensibiliza zona gatului.

16.11 -15.12 Scorpion
Predispozitiile astrale pe 2019 sunt favorabile pe partea financiara si spre stabilizarea unei relatii acolo unde este cazul ceea ce poate duce chiar la aparitia unui copil.
Planeta Saturn dinamizeaza casa a4a ceea ce poate sa aduca chiar o schimbare de domiciliu. Pe partea de sanatate nu sunt influente astrale negative insa trebuie sa acordati atentie modului in care va alimentati deoarece Saturn in casa a2a predispune spre lipsa poftei de mancare.
.
16.12 – 13.01 Sagetator
Anul 2019 este o continuare a anului 2018 ca influenta astrala deoarece Saturn ramane in sagetator pana in ianuarie 2020. Acest an este un an cu multa munca si cu ceva castiguri financiare insa obtinute cu efort marit. Pe partea de sanatate nu sunt influente astrale complicate.

14.01 – 12.02 Capricorn
Pe parcursul acestui an planeta Saturn ramane in continuare in casa a12a, o casa a extremelor ceea ce indica puternice tendinte spre izolare sau tendinte spre distractii excesive. Si totusi cu toate acestea, partea financiara este rezonabila in acest an. Este un an bun si pentru cei care doresc sa isi intemeieze o familie. Pe partea de sanatate nu sunt influente grele dar usor sensibile pot deveni zona abdominala si zona talpilor.

13.02 – 13.03 Varsator
Anul 2019 este un an bun pe partea financiara deoarece cele doua case financiare devin active. Este un an bun pentru achizitionarea unei locuinte sau pentru imbunatatirea aspectului casei pe care o aveti.
Pe partea de sanatate nu sunt influente negative, insa concluzia generala este data de influentele din harta natala.

14.03 – 13.04 Pesti
Anul 2019 vine cu influente astrale foarte bune iar acestea au inceput chiar din luna noiembrie a anului 2018. Acest an este un an bun pentru studiu si evolutie personala, un an bun pentru calatorii si exista o predispozitie destul de pronuntata spre o schimbare de domiciliu.
La capitolul sanatate nu sunt influente astrale negative insa diferenta o face harta natala care poate sa contina sau sa nu contina probleme de sanatate.

 


© 2019 - all rights reserved