Astrologie Vedica

Horoscop - previziuni pentru 2009 bazate pe pozitia ASCENDENTULUI

horoscopImportant!

Inainte de a citi Horoscopul pe 2009 trebuie sa iti cunosti semnul zodiacal al ASCENDENTULUI.

Ascendentul reprezinta semnul zodiacal care a aparut pe directia est in localitatea in care te-ai nascut in momentul nasterii.
Aceste preziviuni reflecta carateristici generale pentru fiecare ascendent, caracteristici ce vor fi nuantate de pozitia planetelor in harta personala.
Ascendentul in Astrologia Vedica este plasat cu aproximativ 23 grade in urma fata de Ascendentul calculat prin metoda astrologiei clasice occidentale.

 

Berbec (Mesha) berbec

Anul 2009 va fi un an destul de solicitant in plan profesional. Castigurile tale vor veni din profesie dar prin multa munca. In unele situatii ( functie de pozitia planetelor in harta personala ) vor fi schimbari in cariera sau chiar poate fi vorba de un loc de munca in alta tara sau alta zona a tarii decat cea in care sunteti in prezent.
Sanatate
Pentru a avea un somn linistit uitati de problemele de servici dupa incheierea programului. Acordati mai multa atentie copiilor dvs. Viata sentimentala pare a fi destul de rece anul acesta asa ca mai multa atentie la zona pieptului.

Taur (Vrishabha) taur

Veti fi angrenati in activitati care necesita studiu mai ales in prima parte a anului. Sansa sau ajutorul poate veni de la persoane aflate la distanta sau in unele cazuri chiar din asocieri cu straini.Atentie la tranzactiile imobiliare din acest an pentru a nu fi in situatia de a pierde.
Sanatate
Atentie la zona superioara a pieptului si coapselor.

Gemeni (Mithuna) gemeni

Castigi lucrand cu banii altora dar se pare ca ii cam risipesti anul acesta.Incearca sa joci la loto, poti avea parte de castiguri neasteptate.
Sanatate
Atentie la ce mananci si cum mananci pentru ca nu prea ai control anul acesta. Fa mai multa miscare. Exista predispozitie spre hemoroizi la persoanele sedentare.

back to top

Rac (Kartaka) rac

Un timp bun pentru bissniss si parteneriat prin bissness. Exista si castiguri dar si pierderi si totusi cine nu risca nu castiga. Exista sansa sa va casatoriti daca nu ati facut-o pana acum sau sa intalniti pe cineva predestinat chiar si in cazul celor care au mai fost casatoriti. Partenerul poate fi de alta religie sau se afla la mare distanta de dvs. Deasemenea in cazul celor aflati intr-o relatie care cam "scartaie" 2009 poate aduce separare.
Sanatate
Probleme de sanatate la nivelul fetei, dintilor, dureri de cap si mare atentie la zona genitala in acest an.

Leu (Simha) leu

Saturn va tranziteaza ascendentul pana in jurul datei de 9 septembrie, din acest motiv treceti printro perioada in care nu prea va sunt recunoscute eforturile si munca grea pe care o depuneti.O etapa mai dificila dar care trebuie trecuta devenind mai responsabili, disciplinati si rabdatori.
Sanatate
Trebuie avuta grija de sanatatea intregului corp. Multi dintre cei cu ascendentul in leu trecuti de 40 de ani resimt destul de greu acest tranzit din ultimii doi ani, dar mult a fost putin mai este din acest tranzit care se termina in septembrie. Atentie la zona fetei inclusiv dintii, probleme urinare, probleme ale tractului digestiv si pericol de accidente in zona picioarelor.

Fecioara (Kanya) fecioara

Saturn va tranziteaza casa a12a si va intra pe ascendentul dvs din luna septembrie. Inarmati-va cu multa rabdare si incercati sa luati cele mai intelepte decizii pentru urmatorii trei ani pentru a evita obstacolele inevitabile create de Saturn.
Castiguri rezonabile in 2009 prin munca dar sunt si sanse de castiguri neasteptate gen loto spre exemplu, trebuie doar sa jucati.
Sanatate
Atentie la accidente cand calatoriti departe de casa. Deasemenea atentie la zona picioarelor.

back to top

Balanta (Tula) balanta

Este posibil sa va mutati in alta casa sau in alta tara in 2009 sau poate fi o schimbare de job.Cei care nu vor trece prin acest gen de schimbari pot experimenta perioade de profunda pace si liniste in familie perturbate din cand in cand de probleme de serviciu.
Sanatate
Atentie la accidente cu masina in timpul calatoriilor mai lungi. Atentie si la zona pieptului pentru ca aveti tendinta sau sa va bucurati prea tare sau sa va intristati in aceeasi masura.

Scorpion (Vrishchika) scorpion

Rahu va tranziteaza casa a3a putand aduce castiguri si chiar faima in domenii ce implica comunicarea de orice gen inclusiv prin scris, media, publicitate sau chiar prin internet. Noi inceputuri sau un nou bissnes va aduce 2009. Un an in care ajutorul poate veni prin preoti, duhovnici, profesori sau fiinte spirituale in general. Acordati mai multa atentie relatiei in care sunteti pentru a nu avea surprize la sfarsitul anului.
Sanatate
Atentie la zona superioara a pieptului. Deasemenea aveti mai multa rabdare cu fratii mai mici sau cu copii dvs unde este cazul deoarece in 2009 vor fi cam incapatinati.

Sagetator (Dhanus) sagetator

Un an avand preocuparea principala de a castiga cat mai bine. Banii pot veni din munca pentru straini sau cu straini fiind chiar posibil sa va schimbati domiciliul in 2009.Alte tendinte sunt: predispozitie spre studiu si poate chiar reorientare profesionala.
Sanatate
Atentie la ce mancati si cum mancati pentru ca pot aparea probleme digestive in acest an. In plus atentie la organele genitale externe, zona anusului, hemoroizi.

back to top

Capricorn (Makara) capricorn

Saturn va tranziteaza casa a8a, un tranzit care va creat destule probleme in ultimii doi ani. Mai multa rabdare si atentie pana in septembrie cand aceasta planeta va parasi aceasta casa destul de dificila.
Sanatate
Diverse probleme de sanatate au fost si inca vor mai fi pana in septembrie. Aveti mai multa grija de dvs. Si nu uitati ca trebuie sa va mai si relaxati. Atentie la organele genitale interne si externe in acest an.

Varsator (Kumbha) varsator

Ketu va tranziteaza casa a6a putand aduce schimbari la servici sau chiar pierderea serviciului daca jobul pe care il aveti nu este unul pozitiv pentru evolutia dvs. Atentie la casnicie sau la relatia in care sunteti in prezent.
Sanatate
Zone sensibile pentru sanatate sunt: rinichi, tract urinar, organe genitale interne, inima, pericol de accidente deasteptate.

Pesti (Meena) pesti

Reintalniri sau separari de prieteni va poate aduce tranzitul lui rahu in casa a11a.
Si totusi in ambele situatii este vorba de ajutor venit din partea prietenilor sau poate porniti un bissniss cu prietenii. Ketu in casa a5a predispune spre meditatie si rugaciune.
Sanatate
Atentie la zona pieptului, inima in special. Pericol de accidente si vatamari neasteptate in acest an.

back to top

 


© 2024 - all rights reserved