Astrologie Vedica

Previziuni astrale 2015 in functie de Ascendent

Ascendentul, reprezinta “poarta energetica astrala” prin care sufletul a luat primul contact cu zona terestra unde s-a nascut, si este identica cu constelatia zodiacala care se afla pe directia Est in momentul nasterii.
Aici, reamintesc ca Astrologia Vedica foloseste un alt tip de zodiac si cel mai adesea Ascendentul calculat de Astrologia Vedica nu corespunde cu cel calculat prin sistemul clasic occidental.

Pentru a afla ce Ascendent ai in sistem Vedic, clik aici ... sau poti reduce 24 de grade din ascendentul occidental si vei afla Ascendentul tau in sistem vedic.

Mai jos aveti o sumara descriere a influentelor astrale pentru fiecare Ascendent Vedic pentru perioada
1 ianuarie 2015 - 15 iulie 2015.

Ascendent in Berbec - Este un an bun cu mai multa liniste sufleteasca desi este multa munca si solicitare pe plan profesional. Pot fi achizitii imobiliare, o reimprospatare a confortului domestic iar unii chiar isi pot muta domiciliul in strainatate. Atentie la sanatate in perioada 11.04.2015 - 03.05.2015.

Ascendent in Taur - Noi idei de afaceri prind usor contur sau chiar o casatorie acolo unde este cazul. Mai multa armonie in relatiile de comunicare poate ajuta in echilibrarea energiilor pe zona pieptului. Perioada sensibila 01.06.2015 - 05.07.2015.

Ascendent in Gemeni - Un an bun financiar cel putin in prima jumatate, bun si pentru partenerul de viata unde este cazul dar trebuie sa  acordati atentie marita si starii de sanatate care va poate crea probleme destul de mari.

Ascendent in Rac - Sunteti sub o influenta astrala foarte foarte buna inca din vara trecuta, ... si daca totusi lucrurile nu decurg asa cum va doriti pe plan sentimental sau in relatia cu copii dvs. (unde este cazul), situatia nu este chiar asa complicata cum o percepeti. Cultivati starea de multumire si incercati sa percepeti ajutorul nevazut din ultimul timp.

Ascendent Leu - Puteti avea ceva probleme cu locuinta sau chiar cu vecinii. Va ganditi sa va mutati in speranta ca veti avea mai multa liniste, mai mult confort. Cautati solutii dar influentele negative se mai diminueaza incepand cu luna iulie. Ar fi indicat sa faceti din pastrarea sanatatii o prioritate, mai ales a inimii.

Ascendent Fecioara - Influentele pozitive pe partea financiara au inceput sa apara inca din vara trecuta, ar fi cazul, mai ales ca in ultimii 2 ani nu a fost prea grozav. Trebuie sa acordati mai multa atentie starii de sanatate pe parcursul intregii primaveri.

Ascendent Balanta - Un an cu energii mixte pe plan profesional si financiar in care poate aparea tot mai des ideea unei schimbari, poate chiar spre o activitate independenta daca ati reusit sa va reveniti dupa ultimii 2 ani in care planeta Saturn v-a solicitat destul de mult.

Ascendent Scorpion - Este un an cu multa munca dar si recompense pe masura, studiu, evolutie spirituala, calatorii pe distante mari, in concluzie, o perioada plina, fara plictiseala. Atentie totusi la influenta planetei Saturn in urmatorii 2 ani care poate fi destul de stresanta.

Ascendent Sagetator - O perioada de transformari, solicitanta, dar acolo unde nu reusiti sa faceti fata, cultivarea starii de acceptare poate fi o solutie. Sunteti atras de cunoastere dar la un nivel mai profund. Verificati starea de sanatate a ficatului si inimii chiar daca nu va stiti cu probleme. Daca sunteti plecati in strainatate, programati o vizita in locurile natale pentru a va reincarca sufletul.

Ascendent Capricorn - Simtiti si aveti multa energie pentru proiecte mari, poate fi vorba chiar de o asociere intr-o afacere, fie cu partenerul de viata, cu prietenii sau cu fratii mari unde este cazul. Este un timp cand va puteti vedea visele implinite desi aceasta necesita destul de mult effort. Nu neglijati nici sanatatea, oboseala peste masura poate sensibiliza ficatul.

Ascendent Varsator - Profesia pare a fi foarte importanta pentru dvs. in urmatorii 2 ani. Un job care implica servicii  in favoarea celorlalti ar putea aduce si satisfactii financiare. Perioada predispune spre schimbari sau schimbarea serviciului.

Ascendent Pesti - Este un timp potrivit sa va indragostiti, sa aveti un copil sau sa lucrati cu copii. Este un timp potrivit pentru studiu, meditatii si evolutie.

 


© 2024 - all rights reserved