Astrologie Vedica

Tranzitul planetei Jupiter in 2009 – 2010

Incepand cu data de 20.12.2009 planeta Jupiter intra in semnul varsatorului scapand de zona tensionata a zodiei capricornului unde nu a beneficiat de suficienta forta de actiune.
Jupiter reprezinta prosperitatea si abundenta la nivel material iar pozitia sa in capricorn conjuncta cu nodul lunar Rahu a fost responsabila de declansarea crizei economice din anul 2009.

Se poate spune ca intr-un anumit sens aceasta planeta si-a pregatit terenul pentru anul 2010 si 2011 cand tranziteaza zodia varsatorului si zodia pestilor iar sarcina sa va fi una de trezire a sufletului oamenilor.

In plus conjunctia planetei Jupiter cu planeta Neptun in data de 21 decembrie va amplifica si mai mult tendintele mistice ale lui Jupiter aducand ca element de noutate pentru perioada ce urmeaza un nou model uman spiritual mai liber si lipsit de dogme. mai mult ...


Tranzitul planetei Saturn din 9 Septembrie 2009

Incepand cu data de 9 Septembrie 2009 planeta Saturn intra in semnul zodiacal al fecioarei (conform sistemului sideral) pe care o va parcurge in 2.5 ani.
In prima parte a acestui tranzit mai exact pana spre sfarsitul anului 2010 lectiile pe care umanitatea le va avea de aprofundat tin de urmatoarele aspecte ale vietii:
- bunatate si compasiune
- generozitate
- ajutorul dat celor aflati in suferinta (suferinta de orice gen)

La nivel global se va intensifica activitatea organizatiilor care desfasoara actiuni umanitare.
Un element pozitiv al acestui tranzit tine de descoperirea a noi metode si tratamente de vindecare pentru o serie de afectiuni ale pielii, sistemului respirator si nervos. mai mult ...


Tranzitul lui Rahu - Ketu in 2009 - 2010

Cele doua noduri karmice vor activa karma latenta din harta personala care corespunde caselor astrologice guvernate de zodia Sagetator si Gemeni.
Spre exemplu pentru ascendent in berbec, Ketu va fi situat in casa a3a si Rahu in casa a9a pozitie ce poate aduce probleme legate de curaj si comunicare sau probleme de comunicare datorita lipsei curajului, iar pe partea de sanatatate aceasta pozitie sensibilizeaza zona pieptului.
Pe partea pozitiva Ketu aduce o dorinta crescuta de cunoastere a aspectelor inalte ale vietii.

La modul general, axa Sagetator – Gemeni aduce noi informatii din aria spirituala ce vor fi prezentate publicului larg.
In sens negativ, Rahu in Sagetator predispune spre dispute legate de teme spirituale. Discutii in contradictorii in care fiecare va incerca sa prezinte propriul adevar referitor la acest subiect, adevar care in multe situatii nu va avea conexiune cu adevarul divin. mai mult ...

 


© 2019 - all rights reserved